Podologie

Medische pedicure

Medische pedicure om nagels te herstellen

Zijn uw nagels beschadigd of zwak? Dan bent u bij Podologie en Schoonheidszorgen Taylor aan het juiste adres. Dankzij onze bachelor Podologie en de nodige praktijkervaring weten we raad met onder meer:

Die behandelen we in onze praktijk, ongeacht of het om eenmalige of terugkerende klachten gaat. Als u met ernstige huid– of nagelaandoeningen kampt (bv. psoriasis), kunnen we u naar een dermatoloog doorverwijzen. Een medische pedicure omvat:

Voetverzorging voor diabetespatiënten

U kan niet alleen bij ons terecht voor nagelverzorging, maar ook voor een preventieve screening voor diabetespatiënten. Daarbij controleren we de doorbloeding van uw voeten en testen we het gevoel erin. We meten de temperatuur van uw voeten op en bestuderen orthopedische vervormingen.

Op basis van uw individuele noden stellen we een verzorgingsbehandeling samen. Daarbij gebruiken we speciale instrumenten waardoor er geen wondjes ontstaan en eventuele bestaande kloven schoon blijven. Als patiënt heeft u recht op twee terugbetalingen per jaar van het RIZIV.

Diabetespatiënten

Genieten van een ontspannende voetmassage of gezichtsbehandeling?

Maak dan vandaag nog een afspraak!

Onze openingsuren

Schoenadvies

Schoenadvies van een podoloog

Heeft u last van pijnlijke voeten? Zelfs als u al degelijke steunzolen draagt, is het goed mogelijk dat die uw klachten niet verminderen als u geen geschikt schoeisel aanheeft.

Een foute keuze in schoenen kan bijvoorbeeld een onderliggende oorzaak van eeltpitten en andere onaangename kwalen zijn. Als u een beroep op ons professionele advies wil doen, dan kan u vandaag nog een afspraak maken.